Kamers & Suites

Al onze kamers zijn met veel zorg en aandacht ontworpen om aan uw wensen te voldoen. In ons monumentale pand, is ieder van onze 18 Kamers en Suites volledig uniek en aangepast op de ruimte waar deze zich bevindt. Onze ruime bedden, zijn speciaal voor Boutique Hotel De Salon van Fagel ontworpen door Swiss Sense.
Slaap lekker!

Boutique Hotel De Salon van Fagel Den Haag Deluxe Kamer

Deluxe Room

4
35-42 m2

Karakteristiek & eigenzinnig

Deze prachtige kamers liggen in het monumentale gedeelte van het hotel op de tweede etage en zijn per trap te bereiken. De kamers zijn ruim en beschikken over een tweepersoons bed. De meeste Deluxe kamers hebben ook een bad. Op een aantal van deze kamers bestaat de mogelijkheid om met vier personen te slapen.

Boek deze kamer
Boutique Hotel De Salon van Fagel Den Haag Superior Room

Superior Room

2
26-30m2

Riant & smaakvol

De Superior kamers zijn gelegen aan de achterzijde van het pand in de stijlvolle Queens Quarters. Deze riante kamers zijn smaakvol ingericht en beschikken over een Kingsize bed. Met onverwachte details  en grote ramen, zijn deze kamers ideaal tot twee personen. Verder hebben deze kamers mooi uitzicht op ons gezellige en karakteristieke binnenplaats.

Boek deze kamer
Boutique Hotel De Salon van Fagel Den Haag Junior Suite

Junior Suite

4
33-43m2

​Comfort & stijl

De Junior Suites zijn bijzonder ruim en stijlvol opgezet. De suites hebben een heerlijk zitje en veel lichtinval. Geniet van de comfortabele badkamer met ligbad, inloopdouche en design wastafel. 

Boek deze kamer
Boutique Hotel De Salon van Fagel Den Haag Suite

Suite

4
37-50m2

Elegantie & buiten leven

De Suites zijn een oase van rust en elegantie. Geniet van uw eigen privé buitenruimte of tuin in het comfort van uw eigen suite. Inclusief verschillende designer meubels, ruime badkamer met vrijstaand ligbad en grote ramen. Deze ruime kamers stralen los van elkaar klasse en comfort uit. Sommige kamers beschikken over een prachtige kroonluchter, andere hebben hoge plafonds. Zo is iedere kamer uniek.

Boek deze kamer