Events

Bij Boutique Hotel De Salon van Fagel kunt u terecht voor al uw evenementen. Van vergadering tot bruiloft en van receptie tot diner. Met onze multifunctionele binnen- en buitenruimtes, kunnen wij de indeling maken die u wenst!

Vraag vrijblijvend informatie aan

Boutique Hotel De Salon van Fagel Evenementen Tuin

Tuin

In onze ruime tuin van 800m2, hebben wij voldoende ruimte voor uw bruiloft, receptie, borrel of feestje!

Met onze hoogwaardige strechtent van 100m2, bieden wij zowel bij goed als bij slecht weer de garantie voor een fantastisch evenement. Verder is de tent uitgerust met een prachtige houten vloer, custom gemaakte bar, sfeerverlichting en muziekinstallatie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier in!

Doe uw aanvraag

Een magische plek voor jullie huwelijk in Den Haag

Visualiseer een schitterende stadstuin met levendige bloemen, gelegen tussen het indrukwekkende Paleis Noordeinde en de Koninklijke stallen. Hier, te midden van de geschiedenis en romantiek van Den Haag, zullen jullie de woorden "Ja, ik wil" uitspreken. De koninklijke omgeving voegt een onvergelijkbare, romantische sfeer toe aan jullie bruiloft.

Bekijk onze trouwlocatie

Boutique Hotel De Salon van Fagel Evenementen Binnentuinzaal

Binnentuinzaal

Onze multifunctionele binnentuinzaal (150m2) is op te bouwen zoals u dat wenst. Met een groepsgrootte tot 60 personen binnen, is dit een ideale zaal voor een borrel, receptie, dinner of feest!

Aangezien de zaal direct grenst aan de binnentuin (80m2), is deze ook uitstekend bij het evenement te betrekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Doe uw aanvraag