Ontdek Den Haag

In Den Haag valt ontzettend veel te ontdekken! Van de bekende musea en bezienswaardigheden, tot bruissende winkelstraten en restaurantjes die alleen de locals kennen. Om goed voorbereid naar Den Haag te gaan, hebben wij alvast wat highlights voor u geselecteerd. 

Vraag vooral onze collega's naar specifieke kennis van Den Haag, wij helpen u graag!

Boutique Hotel De Salon van Fagel Den Haag Panorama Mesdag

Panorama Mesdag

Museum Panorama Mesdag is een icoon in Den Haag, met het Panorama van Scheveningen als absoluut hoogtepunt. Het museum verwondert met het grootste schilderij van Nederland en een indrukwekkende collectie met persoonlijke werken van het echtpaar Hendrik Willem Mesdag en Sientje Mesdag-van Houten. Verder verrast het museum met tentoonstellingen die heden en verleden verbinden. Museum Panorama Mesdag is oneindig boeiend voor iedereen.

Meer informatie

Boutique Hotel De Salon van Fagel Den Haag Mauritshuis

Mauritshuis

Het Mauritshuis is het thuis van de beste Nederlandse schilderkunst uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Met haar wereldberoemde collectie schilderijen en schitterende monumentale pand is het een parel in het hart van de hofstad, pal naast het Binnenhof en op loopafstand van terrasjes en het winkelgebied. Meesterwerken als Vermeers Meisje met de parel, De Anatomische les van dr. Nicolaes Tulp van Rembrandt, Het Puttertje van Fabritius en De Stier van Potter zijn permanent te zien in dit prachtige museum aan de Hofvijver.

Meer informatie

Boutique Hotel De Salon van Fagel Den Haag Paleistuin

Paleistuin

Bij een koninklijk Den Haag hoort vanzelfsprekend ook een koninklijke tuin. Aangrenzend aan onze eigen achtertuin en tussen Paleis Noordeinde, de Koninklijke Stallen en het Koninklijk Archief ligt de Paleistuin. Open voor publiek, maar onbekend bij het grote publiek. Een rondje kuieren langs de bloemengazons, vijverpartijen en oude bomen doet je even de sfeer proeven van lang geleden, de tijd van prinsen en prinsessen. In de Paleistuin kun je natuurlijk wandelen en picknicken maar ook op zoek naar kunst, in de bomen bijvoorbeeld. Of zoek één van de 30 parels die verstopt zijn...
 

Boutique Hotel De Salon van Fagel Den Haag Spa

Ontspan bij Reset Spa

Bij Reset Spa aan de Brouwersgracht in Den Haag draait alles om ongeëvenaarde ontspanning. Ze begrijpen dat je jouw lichaam de aandacht wilt geven die het verdient, weg van alle drukte. Hier vind je de perfecte plek om volledig jezelf te zijn. 

Bij Reset Spa kan je terecht voor een masage behandeling of om te floaten.

Meer weten?

Kies een categorie

Museums
Bezienswaardigheden