Stadshotel in Den Haag

Salon van Fagel uw perfecte startpunt aan het Noordeinde

Ontdek het beste van Den Haag vanuit ons centraal gelegen stadshotel aan het Noordeinde, de ideale keuze voor reizigers die de unieke mix van geschiedenis, cultuur en levendigheid van de stad willen ervaren. De Salon van Fagel in Den Haag, gelegen in het hart van de stad, biedt directe toegang tot de mooiste bezienswaardigheden en het rijke culturele leven.

stadshotel Salon van Fagel Den Haag

Verken Den Haag met gemak vanuit ons stadshotel

U bevindt zich op loopafstand van de Koninklijke Paleizen, exclusieve winkels en de beste musea van de stad. Geniet van de perfecte combinatie van historische charme en moderne flair die ons stadshotel in Den Haag te bieden heeft. Gaat u liever iets verder op stap? Dan huurt u gemakkelijk een van onze fietsen bij de receptie, inclusief diverse fietsroutes met een handige app.

Bekijk locatie

Comfortabele kamers en suites

Comfortabele kamers en suites

Onze kamers en suites zijn ontworpen met uw comfort en tevredenheid in gedachten, elk met zijn eigen unieke charme en inrichting. In onze monumentale panden bieden wij 18 uiteenlopende kamers en suites, variërend van ruime Deluxe kamers met een mogelijkheid voor vier personen, tot onze elegante Suites met privé buitenruimte of tuin. Onze bedden, speciaal ontworpen door Swiss Sense, verzekeren een heerlijke nachtrust. Kies voor een verblijf in stijl bij Salon van Fagel en ervaar Den Haag op zijn best.

Bekijk kamers

Parkeren bij Salon van Fagel

Parkeren bij Salon van Fagel

Indien u met de auto naar Den Haag komt, bieden wij gemakkelijke parkeeropties in de nabijheid van ons hotel. Met toegang tot beveiligde parkeerfaciliteiten dichtbij, kunt u genieten van de vrijheid om Den Haag te verkennen zonder u zorgen te maken over uw auto. Neem contact op met onze receptie voor meer informatie of bekijk de parkeren in het centrum van Den Haag pagina.

Bent u enthousiast geworden over een verblijf in ons centraal gelegen Haagsche stadshotel? Boek dan snel een kamer via onze site en wij garanderen u de beste prijs.

Boek nu