Trouwlocatie Den Haag - Uw droombruiloft bij Boutique Hotel De Salon van Fagel

Jullie liefdesverhaal verdient een sprookjesachtig begin. Er is geen betere trouwlocatie voor een sprookjeshuwelijk dan Boutique Hotel De Salon van Fagel, gelegen in het hart van Den Haag. Hier, te midden van Koninklijke grandeur en historische pracht, wacht een betoverende stadstuin en een heerlijk ruime stretchtent om jullie liefde te vieren. Lees verder.

 

Een betoverende trouwlocatie

Een betoverende trouwlocatie in Den Haag

Stel je een prachtige stadstuin voor, met kleurrijke bloemen en gelegen tussen het majestueuze Paleis Noordeinde en de Koninklijke stallen. Dit is de setting waarin jullie "Ja, ik wil" zullen uitspreken, omringd door de geschiedenis en romantiek van Den Haag. Deze koninklijke achtergrond geeft jullie bruiloft een ongeëvenaarde, romantische ambiance.

Bekijk locatie

De Luxe Stretchtent

De luxe stretchtent

Erg handig tijdens jullie bruiloft is onze luxe stretchtent van 100 vierkante meter. Deze stijlvolle tent is voorzien van een prachtige bar, waar gasten kunnen toosten op jullie liefde ongeacht het weer. De mogelijkheden zijn eindeloos, van een intieme ceremonie tot een sprankelende receptie of een uitbundig feest. Wat je ook kiest, onze tent biedt alle moderne voorzieningen, inclusief professionele geluidsinstallatie en watervoorzieningen, om aan al jullie wensen te voldoen.

Een compleet trouwarrangement

Een compleet trouwarrangement

Bij Boutique Hotel De Salon van Fagel begrijpen we dat elke bruiloft uniek is. Ons toegewijde team staat klaar om elk detail te verzorgen, van het bloemendecor tot de culinaire hoogstandjes die jullie gasten zullen betoveren. En met 18 smaakvol ingerichte hotelkamers is er voldoende accommodatie voor jullie gasten om de roes uit te slapen na een onvergetelijke avond.

Vraag arrangement aan

Bekijk onze trouwbrochure

Een Koninklijke Ervaring

Een Koninklijke ervaring

Laat jullie liefde stralen in de Koninklijke grandeur van Den Haag. Boutique Hotel De Salon van Fagel biedt meer dan alleen een locatie; het biedt een ervaring die jullie en jullie gasten voor altijd zullen koesteren. Kom en ontdek de magie van onze stadstuin en luxe stretchtent, waar jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Jullie liefdesverhaal verdient niets minder dan een Koninklijke behandeling. Neem vandaag nog contact met ons op om jullie droombruiloft te plannen bij Boutique Hotel De Salon van Fagel, de ideale trouwlocatie in Den Haag. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.

Neem contact op

Trouwlocatie Den Haag

Wat is het maximum aantal gasten?

Tot hoe laat kan het feest buiten doorgaan?

Zijn jullie een officiële trouwlocatie?

Kan ik bij jullie langskomen voor een rondleiding?

Hebben jullie een slechtweer plan?